söndag 23 februari 2014

BOKAT & KLART & HELGSLUTSamtliga bilder är lånade härifrån!

Nu har vi äntligen bestämt vart det bär av i höst. Gran Canaria, närmare bestämt Sunwing resort Arguineguin. Ett, för oss nytt ställe. Dock är det inte första gången på Gran Canaria för egen del, även om det var nästan 25-30 år sedan jag var där senast. Mycket har säkerligen ändrats.
Jag ser framför mig en skön familjesemester med mycket sol, bad, god mat och dryck, lek på stranden och en och annan pocketbok. Vi har dessutom valt till All inclusive så det blir extra bekvämt, speciellt när man reser med barn i förskoleåldern/yngre skolåldern.
Någon av er som är härinne och läser som besökt just Sunwing resort Arguineguin? isåfall vad tyckte ni?

God kväll!


Så var denna helgen till ända. En helg med blandad kompott såsom skönt hemmahäng  kontra restaurangbesök i götet med bästa exilbengalerna. Hur vi träffades första gången kan du läsa mer om här och här!
 En lååång vecka väntar! Ska vid sidan av jobbet läsa en 7, 5  poängs högskolekurs, och den startar på måndag så det lär bli fullt upp med andra ord. Det är dock inte bara "tunga " saker som  händer i veckan, jag ska även äta middag med mina underbara vänner som jag träffade när jag läste till lärare. 
Trots att några av oss bor långt ifrån varandra försöker vi ses någorlunda ofta, även om vi själva sett att det hade varit ännu oftare.

Nu är det dags för stora läggningsracet här, bäst att sätta fart så de små inte är alltför trötta på förskolan/skolan/fritids imorgon.

Ha en riktigt fin måndag!


KRAM

3 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Låter som en fin helg!!

Spännande med en kurs vid sidan om. Jag har också funderar på det, inom projektledning, men det är det där med tiden som ska räcka till ...

Har inte själv varit på Sunwing på Gran Canaria fast hört mkt gott om hotellet!

Anonym sa...

Där var vi i augusti 2012! Underbart ställe dit vi gärna åker igen! Stranden bredvid är inget att ha men det finns en fin en bit bort. Fast den här gången hade vi inget behov av att bada i havet. Poolerna räckte gott åt oss och så härligt att ha all invlusive nära tillhands! Ni kommer att vara supetnöjda! /Jossan

Anonym sa...

Jag har också bara positivt att säga om Sunwing Arguineguin! Vi har varit där ett par ggr tidigare och åker nu på nytt i april. Härligt ställe för hela familjen. Håller med om att stranden bredvid hotellet inte är något att ha men det finns som sagt en fin strand en liten promenad bort. Vi har dock alltid hållit oss till hotellets pooler!
Ni kommer att vara nöjda tror jag! Toppenställe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails