tisdag 7 februari 2012

Vardag...men endast tre dagar till HELG
Kika på bilderna ovan. Ser det inte helt underbart ut?! Tänk att få stressa av i någon av poolerna och sedan sätta sig till bords i restaurangen, med något gott att äta och dricka. Lägg till ett gäng härliga kollegor så är kvällen komplett! Marstrands havshotell ligger som sagt i Marstrand  och det ska bli spännande att få uppleva miljön där.
Go kväll, alla!
Tisdag kväll och jag är ledig med mina älsklingar imorgon. Ska bli så skönt! Inget inplanerat, bara  få vara. Blir hemmamys, pulkaåkning, och kanske lite kakbak om stora A får bestämma. 
Helgen som kommer innhåller två ego-kvällar för min del. Först  iväg på en SPA/ After work-kväll med jobbet för att fira en go' kollega som nyligen fyllt 50. 
På lördagen blir det  restaurangbesök efterföljande barhäng i götet med ett härligt tjejgäng. Ska dessutom sova över hos en av tjejerna så man slipper både busstider eller parkera dyrt. Lyyx med sovmorgon dagen därpå!

Nu kallar vardagen, med läggning av barn och allt annat vad det innebär!
KRAM PÅ ER!

4 kommentarer:

En helt vanlig mamma sa...

Lyxigt värre! Ha det bäst!


Ao möbler har vi köpt den, de har flera olika modeller, be art då titta i deras olika kataloger, de finna flera de kan ta in. Billigare än mio men dyrare än Ikea;)
tack förresten, är supernöjd!
Kram kram

Postadress Torslanda sa...

Vilken härlig helg du har framför dig! Wow!

Bordet heter Camp table, Day home. Köpte det hos blackballoon.se. Vet att det finns lite överallt där Day home säljs.

Små troll och kärlekar sa...

Härliga helg! Känner att ett besök på marstrands havshotell hadde varit suppertrevligt:-) Ha det nu så jätte trevligt så ses vi på lördag. Kram

Bella sa...

Åååh, vilken härlig helg som väntar dig!!

Hoppas du får det toppen och njut så mycket du bara kan!

Kramar Bella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails