söndag 12 februari 2012

Landat

Precis som vår katt Rosie tänker jag koppla av till max och suga ut det sista av denna helgen på hemmaplan....Go'kväll!


Sådärja, nu har jag äntligen checkat in hemma i det vita huset hos min älskade familj. 
Har haft en otroligt rolig och händelserik helg. Först SPA och AW-kväll på Marstrands havshotell med mina goá kollegor på fredagen, kan verkligen rekommendera ALLA ett besök där.
Ett helt fantastiskt hotell med underbara SPA avdelning där det finns fler olika sorters bastuar, jacuzzi, "Champagne"bubbelpool (inte lika varmt som  jacuzzin), badtunna ute på terassen, simbassäng med ljummet vatten, varma stenhällar att ligga och softa på, samt en pool vars botten var stenbelagd, så att vissa delar av den gjorde det lite ont när man gick på den, men det  skulle tydligen göra gott för fötterna säger de som vet.
Maten var ochså helt fantastiskt. Clubsandwich som inte var av denna världen, till hela sällskapet. 
Hit vill jag definitivt igen.
Får försöka övertala maken att vi får åka hit under någon helg till hösten.


På lördagen hämtade fina vännen S upp mig för vidare avfärd mot götet och  hem till vännen  M där även vännen A var. Efter lite vin och snacks hemma hos M blev det middag på TARAS, som serverar jättegod turkisk mat. 
Desserten blev vi lite besvikna på dock. Tre av oss beställde glass med chokladsås , och in kom en skål med isig vaniljglass och över den massa O'hoj-sås. För nästan 70kr hade man faktiskt väntat sig lite mer....Men, men en trevlig kväll hade vi hursomhelst.
Eftersom vi alla var lite slöa efter middagen blev det inget Incontro. 
Istället åkte vi hem till M (där vi  även sov över), där vi drack thé, åt snacks och spelade sällskapsspel till långt efter småtimmarna. Kan inte minnas nät jag var uppe till kl.02:00 senast. Inte helt vanligt när man är småbarnsförälder.
Tack tjejer för en underbar lördag och fina M för att vi fick sova över och fick en så fantastiskt god frukost dagen därpå!

KRAM

1 kommentar:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

låter som en helt härligt helg!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails