onsdag 1 februari 2012

Lyxiga cupcakes och läckra kakor.....

...Bakverk från berömda Hummingbird bakery i London


Go'kväll på er!

 Idag har jag och småskrottarna haft vår traditionsenliga lediga onsdag. Heeelt underbart att få en hel vardag att få mysa med dem. Efter önskemål från stora A blev det en sväng till torget. 
Eftersom A får veckopeng och således fått det sedan somras, så tycker hon det är kul att få köpa sig något kul då och då. Att spendera dessa slantar på godis är inte lika poppis, (som tur är), det är snarare hårspännen, pennor, klistermärken som gäller.
  Lille K fick en liten,liten grej så att det skulle bli rättvist.
Förutom leksaksaffären hamnade vi bl.a på Bokia och där hittade jag denna helt underbara bok:Boken är skriven av Tareq Malouf, grundare av det berömda Humminbird bakery i London. 
Ja, vad ska man säga?! en bok helt i min smak, eller vad sägs om black bottom cupcakes, kyld banancheesecake eller varför inte en smarrig kokos-och marängtårta till nästa födelsdagsfirande?
Känns som en bok som kommer att användas lika flitigt som A piece of cake. Att det dessutom är helt underbara bilder är ju bara ett plus i kanten, eller hur??? 
Just nu har har vår lokala Bokia -butik en kampanj så att man kan köpa denna bok för endast 69:-, ett riktigt fynd om ni frågar mig!

KRAM 

1 kommentar:

Marias Collage sa...

Spännande att få välja själv vad man önskar sig :)
Åh då kanske man ska slå till, har spanat in den boken tidigare!
Ha en riktigt skön helg! Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails