måndag 12 september 2011

Lagerhaus goes webshopGo'kväll denna regniga och blåsiga måndagskväll!

Alla inredningstokiga har väl inte missat att Lagerhaus numera, (från och med idag faktiskt!) har slagit upp portarna till sin webshop?!  
När vi bodde i Göteborg kunde jag aldrig kliva på spårvagnen hem efter en dag på stan utan att ha slunkit in en snabbis just på Lagerhaus, och inte kom man ut därifrån utan en liten påse i handen heller. 
Lagerhaus sortiment benämns som "kraffs" om man frågar min käre make, men jag gillart och mer därtill!
Gillar deras färgglada sortiment och alla mer eller mindre onödiga prylar som man kan hitta där.
Nu bor ju vi inte i götet längre så detta vart efterlängtat, även om jag fortsättningsvis kommer slinka in där under våra regelbundna besök i storstaden. 
Detta fastnade jag extra för på hemsidan; 
Ett tårtfat med kupa är något som jag skulle behöva och priset på denna känns helt humant!


 Bilder: www.lagerhaus.seDe här formarna väckte baklusten  hos mig nu på kvällskvisten,tänk att få överraska maken med kladdmuffins bakade i dessa på Alla hjärtans dag eller varför inte på bröllopsdagen eller kanske en helt vanlig tisdag?!
Det känns lite som ett måste att klicka hem lite kul därifrån eller iallafall skriva upp på en lista inför nästa besök i storstaden...

Nu ska jag stänga ner och lägga mig med en bok i sängen innan sovdags!
KRAM

4 kommentarer:

Bella sa...

Åååh, det var en toppennyhet om du frågar mig!! Gillar Lagerhaus skarpt, men här i småstaden finns ingen butik och tyvärr är jag inte längre så ofta i götet, så webshop blir kanon!

Hoppas du haft en bra start på veckan

Kramar Bella

Nazima sa...

Ja, absolut :-)
Önskar dig en fin vecka trots ruksvädret vi har här på västkusten.
KRAM

Maria sa...

Lovely faktiskt! Lagerhaus får man alltid med sig nåt skoj från, webshop är ju perfekt eftersom man typ aldrig kommer sig till stan nu för tiden :) Ja det gäller att hålla i hatten- det stormar verkligen! Ha det gott!

Marika sa...

Det låter toppen!! Lager 157 är ganska nytt fenomen för mig så har inget att jämföra med, men jag fick skrapat ihop en himla stor beställning så något i min smak fanns tydligen;=)
Kram Marika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails