fredag 8 juli 2011

Nybliven 30-åring i familjen....


Ja, så var det gjort. Maken har passerat "20-nånting" och kan numera hänga i "30-nånting-klubben". Eftersom jag jobbade denna dag startade vi firandet tidigt. Först paket på sängen från barnen och mig. Läsplatta, böcker och lite annat smått och gott...

Sedan hade jag förberett mysfrukost bestående av bla. nygräddade bake up-baguetter, ostar, marmelader, kokta ägg, juice, the´/ kaffe m.m ivid matplatsen, (vi tycker inte om att äta frukost i sängen i den här familjen pga. allt kladd och smulor).

På kvällen när jag kom hem från jobbet och barnen lagda så åt vi en mysig tumanhand-middag. Vi startade med mousserande jordgubbsvin, Fresita, inte alls så sött som vi trodde, till makens stora glädje, och krustader diverse fyllningar bl.a skagenröra och vitlöksost, dock inte i samma :-)
Sedan fortsatte vi med varmrätten som bestod av grillad oxfilé  med vitlöksfrästa skogschampinjoner, råstekt potatis och bearnaise. Sedan var vi så  mätta att vi dessvärre inte fick plats med desserten som skulle bestått av Ben & Jerry glass.

Nu i helgen väntar mer 30-årsfirande, då våra föräldrar, syskon, makens farmor och ena kusin med make kommer hit på lite 30-årsmiddag. Vad vi ska äta avslöjar jag inte riktigt än då några av dem kikar in här då och då.
Men tills  dess, ha en fin fredagskväll trots det ihärdiga regnandet!
KRAM1 kommentar:

Postadress Torslanda sa...

Vad roligt med 30årsfirande! Det var länge sedan hemma hos oss ...;-) Och så småningom bröllopsfest. Kul med fester. Ha en riktigt bra festhelg! Och njut semestern! Jag har semester sedan 1 vecka. Har rusat iväg verkligen.

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails