tisdag 22 februari 2011

Sommarens semesterplaner
Sitter och drömmr mig bort till vår, sol och sommar. Nu när kung Bore har oss om sitt grepp känns det väldigt avlägset.  Tänk att kunna gå ut i en tunn vårjacka, sjal, sneakers. Hoppas att vi snart är där! Tills dess får man drömma så gott det går....
I sommar åker vår familj tillsammans med  vännerna S & H och deras söttöser till Astrid Lindgrens värld = ALV. Jag och dottern längtar redan dit så för att stilla längtan lite hittade jag  dessa fina bilder att drömma oss bort till.
Sist jag besökte denna fina park var jag runt 10 och då tyckte jag det var kul. Tror dock att mycket har förrändrats  på de dryga 20 åren.
Någon som varit där alldeles nyligen,något ni rekommenderar alldeles särskilt och något man bör undvika???

Idag står förutom fortsatt jobbande (efter rasten), ett välbehövligt pass bodypump, ska bli görskönt!
Ha en fin tisdag alla!
KRAM

5 kommentarer:

En helt vanlig mamma sa...

Vi var där i somras och tog en två dagars för att hinna allt. Jag rekommenderar att bestänmma vilka shower ni vill se och gå och sätta er för att få en plats, kan bli svårt för de små att se annars. Ta med filt eller nått att sitta på för jag tyckte det kunde vara lite "skitet# på sina ställen. Ja, vad mer. Fråga på istället. Sen vet jag inte om 2 dagars behövs för vi gjorde inga heldagar men för barnen var det skönt att slippa rusa runt, vi tog det väldigt lugnt. Och bestäm innan hur mycket ni vill lägga på shoppingen, för det är DYRT där inne med alla astridsaker.

Johi sa...

Vi var där i början på september. Helt underbart för det var inte alls så mkt folk så man behövde inte oroa sig för att inte få plats till föreställningarna. Jag var där som liten och minns det så väl, nu var det ännu bättre ;-) Jag tycker man ska ta det lugnt och se showerna. Välj kanske ut några av barnens favoriter som dom vill stanna längre på. Vi hoppade tex nästan helt över Bröderna Lejonhjärta eftersom dom inte sett eller läst det. Hyr skrinda, smidigt. Vi hade med oss lite picknick in, det finns gott om utrymmen att sitta på. Sen åt vi rejäl middag på en av restaurangerna lite senare när lunchrustningen var över. Försök att inte gå på att köpa för många saker där inne, rätt så dyr shopping. Vi var en dag och det kändes som det räckte men vi sa att vi åker dit om några år igen när barnen kanske har nya favoriter.

Förresten, måste fråga dig...var tränar du? Jag var på g att köra ett pass idag i V-kil men hoppade det.

Kram

Marias Collage sa...

Låter skoj med besök där! Jag var där med mamma o bror när vi ändå var i trakten, fast vi var över 20 då, så det var väl sådär ;) Men nu när man har barn själv hade det vart skoj med ett besök! Bra tips ovan, dem tar jag med mig också :)

Johi sa...

Vi kanske får möjlighet att heja på varandra i träningslokalen då ;-) Jag ska på pomp den 2 mars, när ska du ha? Kan ju bli väldans dyrt att gå på flera men tack för inbjudan! Kram

Ann-Sofie sa...

Vi har varit nästan varenda år sedan Alva var liten (hon är fem nu) och vi tycker det är helt suveränt. Har testat både att åka över dagen och att sova över. Båda funkar men vill man verkligen hinna med allt bör man nog välja en tvådagarsvistelse! Kan bara rekommendera Astrid Lindgrens värld! Fråga gärna om du undrar något!

kramen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails