fredag 6 juli 2012

Regn och rusk och...Campadre!

Go'eftermiddag! 
Nu min första semestervecka passerat och vädret har varit minst sagt omväxlande. Just nu smattrar regent mot fönsterrutorna, stora A är hemma hos sin  sommarkompis och leker, lillprinsen får kika på en film, mannen sitter i nya arbets-och gästrummet och jobbar och jag hamnade här efter lite förberedelser inför morgondagens födelsedagsfirande.
Men man behöver inte ha tråkigt bara för att väderguden inte är med oss just idag! är man sugen på något nytt fynd kan man ju alltid klicka hem något kul. Campadre har ju en massa roliga kampanjer just nu bl.a en med Geggamoja, en svenskt barnklädesmärke som jag aldrig tidigare köpt något från  men gjorde slag i saken idag.

Eftersom A:s nya skaljacka från favoriten Polarn o Pyret går i grönt och inte favoriten rååsa så fick hon en rosa bomullsmössa från Geggamojja, så vi möts på halva vägen.
 Jag vet att många kommer säga att pojkar visst kan ärva storasyrrans rosa jacka, men där är inte riktigt jag än gällande könsenutrala kläder,så det är snarare så att storasyrran får unisexkläder så att lillebror kan ärva.
 Hur tänker ni gällande när syskon får ärva kläder, får lillebrorsan hos er ärva rosa kläder????
Lite nyfiken på hur tänket går hos er andra!

Nu: Middagsdags och fredagsmys! 

KRAM7 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Gällande kläder och färg är jag ganska öppet neutral. Alltså barnen kan ha alla färger oavsett kön MEN jackor brukar inte ärvas vidare. Så Novalies rosa jackor tar inte Teddy. Annars har killarna rosa t-shirts och skjortor och tjejerna har blårandiga klänningar osv osv

Mia sa...

Fin mössa!!älskar geggamojas enkla design...

Har ju inga pojkar men är nog som dig där..inga rosa ytterkläder men det är urgulligt med rosa skjorta eller pik'e på en pojk eller superfint med blått på en tjej....

Kram

Smarta vardagstips sa...

Vi är nog ganska traditionella här, dottern ärver enstaka könsneutrala plagg från sonen, men det mesta går direkt från äldste sonen till yngsta sonen. De rosa plaggen från dottern får istället din Alida ärva. =)

Jenny Shima sa...

Vi har försökt att tänka könsneutralt men sonen har ett linne som är regnbågsfärgat. Vi vet ju inte när det kommer ett syskon men tanken är väl att de flesta kläderna ska ärvas om de inte är för slitna.

Postadress Torslanda sa...

Kollar nu hur det är med verifieringen :)

Postadress Torslanda sa...

Japp - nu är den borta :) Så mycker enklare att lämna en hälsning. Ha en skön söndagskväll!

Nazima sa...

Postadress Torslanda: Va bra!!! Jag tycker ochså det är lättast att kommentera när man inte behöver fylla i koder och sånt!
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails