tisdag 30 november 2010

Hektiskt just nu

Det är  mycket på alla håll och kanter nu, jobb, fixande inför helgens glöggevent. Däremellan ska barnen lämnas hämtas på förskolan, hem stresslaga middag, sedan dusch/bad och bums i säng.
Känns som jag och mannen är i det berömda "ekorrhjulet" nu, något som vi inte varit på snart 2 veckor pga. ett ständigt VABBANDE.
Men om drygt 4 veckor är det Julafton och det blir nog den lugnaste Julaftonen i "världshistorien". Vi ska vara hemma HELA långa dagen och på eftermiddagen/kvällen kommer mina kära föräldrar hit och då blir det julmat, glögg och gotter en och annan julklapp och mys hela kvällen lång.  I matväg kan jag inte vara utan Janssons frestelse och äggost. Dock inte i kombo utan var för sig, dock!
Med svärföräldrarna firar vi i mellandagarna då svågern och blivande svägerskan inte är hemma i Jul utan hos hennes släkt.
Hur och med vem/vilak firar ni Jul med och har ni något ni verkligen inte kan vara utan????

3 kommentarer:

Mia sa...

Låter som att lite ledighet skulle sitta fint :)

Vi kommer fira hemma hos oss...mamma,svärisarna,bror m familj,makens bror...Hade önskat att min syster m fam hade kunnat komma men i år får de fira nere i Småland...Tycker det är mysigast att vara hemma ...

Kram

Nazima sa...

Ja, absolut, läängtar!!!!
Låter som ni komemr få en underbar Jul, och jag hålelr helt med dig att det är allra mysigast att få fira julen hemma än att man ska kuska runt land o rike :-)

Jenny Shima sa...

Jag ser framemot att fira hemma. Tyvärr kan inte min familj kommer till oss i år.
Jag vill inte ha några julklappar de är till sonen. På julbordet längtar jag efter sill, lax och Jansson.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails