måndag 5 april 2010

Påskhelgen!


Hoppas ni alla haft en lika skön Påsk som jag och min underbara familj haft!

Vår helg har förgyllts med mysiga hemmamiddagar, lunchbesök av goá vänner , äggjakt i trädgården, middag och påskfirande hos goá svåger D i Göteborg och slutligen en barnfri eftermiddag/kväll i ovan nämnda stad med ett trevligt och gott kafé-besök på kaféernas kafé nämligen Eva´Paley!

Besöker ni Sveriges framsida så missa för all del inte ett besök på detta klassiska fik!
Efter fika blev det ett biobesök. Fick äntligen sett Avatar, har ni inte sett den så gör det snarast, för den var såååå bra!På Eva´s Paley serveas jättestora och smarriga muffins, här kan man verkligen tala om att få inspiration till sitt egna muffinsbak! Christian valde en kardemummamuffins med len vaniljkräm och jag tog en kladdig chokladskapelse, toppad med härligt seg maräng,mmmm, så gott det var!


Hos Svåger D blev vi bjudna på helstekt lamm med timjansdoftad potatispure´, serverad med lime/chilisås samt tomatsallad med feta, en middag utöver det vanliga och sååå gott!
Nästan hela middagssällskapet ihopträngda i D:s vardagsrum.Lyckad äggjakt i vår trädgård!


Alida har hittat sitt påskägg!

Långfredagsmiddag hemma hos oss bestod i år av helstekt rostbiff med bakad potatis med vitlökssmör och Bearnaise, självklart Lohmanders som är vår favorit!

Hoppas ni alla haft en härlig påsk, nu är jag ju nyfiken vad ni hittat på och vad ni ätit för gottigheter i helgen!


2 kommentarer:

Karin sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det!

Boken älskade hem finns på Ikea och människorna bakom boken: Christina Larsson, kreativ ledare, Stellan Herner, fotograf, Elisabeth Björkbom, grafisk formgivare, Stina Forsström, copy, Klas Fahlén, illustratör

Nazima sa...

Tack Karin! Den ska jag span efter nästa gång jag är på IKEA :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails