måndag 29 mars 2010

Efterlyser tips på påskinspirerade middagar

Ja, så var denna helgen gjord med diverse aktiviteter såsom slappardag hemma med tillhörande "grillpremiär" och 55-årskalas hos svärfar.
Färdigt är också var vi ska fira påsk nånstans ochså. Egentligen är det väl inte så noga för mig att bli bortbjuden denna dag.
Vi hade t.o.m först planerat att laga trerätters och mysa i all stillhet här hemma precis som förra året och sedan nån bra film när barnen somnat. Men nu ska vi på lite påskmiddag hos mannens bror som precis flyttat. Ska bli kul att se hans nya lya.

Under påskhelgen är det även tänkt att jag och mannen ska få lite tumanhand-tid. Vi har inte varit på bio sedan Knut föddes så ett biobesök kommer det med all säkerhet bli. När vi bodde i Göteborg och innan vi förärades med våra älskade skrottar gick vi på bio i stort sett 1 gång i veckan.
Hade tänkt se Avatar. Bäst att passa på nu för den har dvd-premiär om en månad och just Avatar är ju en sån film som man nog helst ska se just på bio.

På skärtorsdagen och långfredagen ska vi dock laga nåt festligt här hemma, så därför efterlyser jag lite tips på goda varmrätter med inspiration från påsken!


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails