tisdag 8 januari 2013

Tapeter till "nya" rummet och ristips

Samtliga bilder i detta collage är lånade!

Med en tös som blivit stor och absolut inte vill ha rosa tapeter i sitt nya, kommande rum, finns det massor av söta alternativ. Hennes starkaste önskan är att tapeten ska vara blå och gärna löv på. 
Tapeterna längst till vänster och längst till höger kommer från söta PIP studio. Har blivit helt förälskad i deras mönster, som finns både som tapeter, muggar och textilier. Mittentapeten kommer från Boråstapeter och är himlans söt den med.
Planen är att en vägg ska tapetseras och övriga väggar målas vita.

Go´kväll!

Mår ni bra? Här är det litet trött, ovant att börja jobba i den bemärkelsen att man måste lägga sig i tid för att gå upp i ottan.
Den här veckan är proppfull med mer eller mindre måsten; tandläkarbesök, möten, dop och för avsluta veckan; simskolestart för A och 30-årskalas för goa´svåger D. Men jag gillart ändå.
Min fina vän J bloggar ju som sagt ochså, kika gärna in här för läsa!
Det var även här jag fick det geniala tipset att på lite festligare sätt servera ris. Genom att pressa ner riset i en liten kaffekopp och stjälpa upp det på ett fat blir det flera små söta risbollar. Nu missade jag att smörja kaffekopparna så resultatet lev lite därefter, men det lär jag inte glömma nästa gång!

Någon gång ska ju alltid vara den första!Nu på agendan;Läggdags!

Ha det så bra allihop!

KRAM

3 kommentarer:

Eva sa...

Sandbergs har fina tapeter ock så, ha r ni vägarna förbi Ulricehamn har de en. Egen butik med försäljning av tapeter och tyger. Är värd ett besök.

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Prova spola koppen/skålen med kallt vatten innan. Då lossnar det jättebra!

Postadress Torslanda sa...

Snyggt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails