söndag 12 augusti 2012

Tjuvstartat 32-årsfirande

Imorgon fyller den här bloggerskan år, närmare bestämt 32 år. Eftersom födelsedagen infaller på en måndag tjuvstartade vi firandet redan igår morse. Min lilla familj lät mig få sovmorgon och kom in och sjöng och hade lite presenter med till lilla mig bl.a den här:

Bild:www.svenskttenn.se  '  







På kvällen kom mina föräldrar, syrran och hennes D samt svärisar, svågrar och svägerska över på lite kalas. Blev bortskämd till tusen med trevliga presenter. Stort tack till min stora underbara familj för att ni kom och firade med mig och för de fina presenterna!!!!!


 Jag och mina cupcakes

  
Fick bl.a ett gäng presentkort på både Åhléns, Cervera pch Lindex som väntar på att sättas sprätt på. Perfekt då jag är i stort behov av en ny höstgarderob!


 Till fikat blev det  cupcakes, kladdiga choklad muffins, bullar, chokladkolasnittar och sist men inte minst jordgubbstårta samt Daimkladdkaka med chokladgrädde. Sockerkick deluxe!!!!

 

2 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Åh.. Ha Den Äran (en dag för tidigt)!!!

Och se där, där är ju brickan du önskat:-)

Hoppas du får en fin dag även imorgon!

Kram

Nazima sa...

Tackar för grattiset!!!
Ja, den är jättefin den brickan, älskar verkligen det mönstret från Svenskt tenn, har två olika kuddeöverdrag med dessa som jag gillar mkt.
Det blir nog en bra dag imorgon, ska jobba lite och sedna blir det femkamp och middag på Liseberg med jobbkollegorna imorgon, längtar!

Kram på dig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails