torsdag 19 januari 2012

Smidig shopping hemma i soffan

Någon mer än jag som fastnat i nätshoppingträsket??? Är ju så himlans smidigt att kika på datorn och med bara ett litet klick har man en vara som är på väg hem till sig.
Häromkvällen kollade jag in H&M:s utbud på vår-och sommarkläder.
Har på senare tid börjat uppskatta deras utbud även när det gäller barnkläder, dock har jag fortfarande lite svårt för deras bebiskläder, då jag tycker det alldeles för för könsuppdelade; mycket rosa och puttinutt för bebistjejerna och mycket grönt och blått för bebiskillarna.
När min tös var bebis och vi gick på stan så var det folk som undrade om hon var en liten kille eftersom aldrig hade några rosa ytterkläder. Nu är hon dock snart 5,5 år och favoritfärgen framför andra är, just det; RÅÅÅSA!!! Och eftersom det är hon och inte jag som  ska använda kläderna så har det påsenare tid blivit en hel del rosa, och det är faktiskt rätt snyggt, iaf ceriserosa!
Barnens garderober behöver uppdateras inför vår och sommar så några klick blev det och detta är nu på väg hem till mig:

Till lillprins K:
Till Gosetösen:


Bilder: www.hm.com

Är inte helt nöjd ännu, är på jakt efter en piké t-shirt åt lillprinsen, perfekt till vårens och sommarens alla lite festligare tillställningar.
Är extra snyggt under en v-ringad stickad tröja. Får kika vidare och kolla både H&M och ZARA:s utbud.

KRAM

2 kommentarer:

Bella sa...

Visst är det lätt att klicka hem saker när man sitter och spanar på alla nätbutiker, jag klickade hem några klänningar ifrån HM idag som det ska bli intressant att se hur de ser irl och hur de sitter.

Fina plagg du hittat till barnen :)

Hoppas du haft en bra dag!

Kramar Bella

Postadress Torslanda sa...

Fina plagg! Japp, nätshoppar det mesta sedan vi flyttade från innerstan. Jag har dessutom börjat att jobba i Torslanda så jag rör mig i mindre cirklar till vardags ... då blir det nätshopping. Mycket smidigt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails