söndag 30 oktober 2011

Höstnytt på yttertrappenJag har ofta hävdat att blommor och blad inte är min melodi och att jag inga görna fingrar har, men sedan vi flyttade till vårt hus har detta ändrats och  jag numera tycker att det är riktigt kul att plantera, pynta  med vackra växter och blommor.
Idag när maken var tvungen att åka ett ärende, packade jag in barnen och åkte till närmaste handelsträdgård. Fick införskaffat lite att pynta vår yttertrapp med, och resultatet ser ni här, ovan.Det blev som sagt både, cyklamen  (en blomma jag trodde knappt skulle tåla att stå utomhus), prydnadskål och självkart lite ljung!

KRAM

6 kommentarer:

Emilia sa...

Vad fint du gjort det! Köpte också cyklamen igår, men våra står i köksfönstret... hade ingen aning om att de gick att ha ute :)
Kram och ha en fin måndag!
Kram

Annelie sa...

Vad fint!! Visst är det mysigt att pynta:-)

Stor kram

Postadress Torslanda sa...

Höstfint :)

Smarta vardagstips sa...

Fint!

Jag kollade upp lite extra med cyklamen nu, de tål tydligen ner till ca 2-3 minusgrader, är det kallare än så kan man ta in dem över natten.

Sedan på vintern kan man ha dem inne, de måste inte stå så ljust så man kan ha dem på matbordet eller soffbordet t.ex. Man ska inte vattna dem för mycket, helst på fatet.

http://www.icakuriren.se/Hem-Tradgard/Plantera-Odla/Lattskotta-krukvaxten-Cyklamen---en-piggelinkick-i-morkret/

Bella sa...

Så höstfint du gjort på trappan!! Jag hade ingen aning om att man kunde ha cyklamen ute, mina står också inne i köksfönstret så tack dör det tipset :)

Kramar Bella

Helena Ljunggren sa...

Höstpyntat och jättefint!

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails