fredag 21 oktober 2011

Fredagstips

Hej hopp!

Kikar in som hastigast efter mellanmålet här hemma för att tipsa er om Arlas nya receptsamling; FREDAG- Recept på en lyckad hemmakväll. Fylld till bredden av massor av härligt, smarriga recept på både god mat och dryck som höjer fredagsstämningen, utan en massa krångliga ingredienser helt i Arlas anda!
Recepten kommer gå varma här hemma, dock inte ikväll då det vankas TACOS efter dotterns önskemål, och till dessert chokladbollar de Luxe, rullade i pärlsocker.

Nu ska jag snabbfixa huset fredagsfint, färska blommor är redan inhandlat  tidigare idag, och sedan blir det FREDAGSMYS!!!!
 Vad äter och dricker ni ikväll????

Den här helgen blir en lugn hemmahelg, tänkte rensa och röja bland barnens kläder och se om det är något man kan tradera ut, lite god mat, hyrfilm och godis står ochså på schemat.

KRAM

3 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Ikväll äter vi kyckling på enklaste sätt :D

Mysig blogg du har!

Emilia sa...

Åh, perfekt med massor av fredagstips!! Kan behövas då idéerna tryter allt som oftas. Men tacos är ju himla gott det med :) chokladbollar delux lät jättegott det med, är det något särskilt med dom?

Kramkram o hoppas ni har en fin helg!

Nazima sa...

Tack, Helena! gillar din blogg med skarpt, så mycket fina foton!
Emilia: Med " de luxe" är det extra mycket kaffe och kakao i , så de är inte lika söta,men lika goá! Det söta uppvägs av pärlsockret :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails