torsdag 6 oktober 2011

Bunkrat
Go'kväll!

När jag lagar mat och bakar föredrar jag att använda Arlas  Svenskt smör och smör & rapsolja. Det går inte att jämföra med exempelvis mat&bakmargarin som bara smakar konstgjort och syntetiskt tycker jag. Ingen har väl undgått smörbristen i vårt avlånga land? Hyllorna har gapat tomma när det gäller riktigt smör, men idag sprang på dessa i "vår" mataffär. 
Gissa om jag jag bunkrade, blev två av varje. Man vet ju aldrig när det är slut i affärerna nästa gång.

Imorgon är det redan fredag och för egen del blir det lite VAB då A var varm som en kamin inatt. Följaktligen fick hon stanna hemma med papsen idag, men hon var helt feberfri under dagen och så även nu ikväll så vi hoppas och håller tummarna för att detta bara var en lite tillfällig släng. 
Förskolan ser helst att man har en helt feberfri dag så imorgon ska vi vila och ta det lugnt hemma och njuta av att det är fredag och snart helg.
Ha en fin fredag nu oavsett om ni jobbar eller är hemma och lediga!

KRAM

3 kommentarer:

Jemima sa...

4 paket smör, är det att bunkra? :) Vi köper alltid minst 5 paket åt gången här, även när det inte är smörbrist. Så smidigt att ha i frysen och bara ta fram om man ska baka. Dessutom använder vi det på smörgåsen så det går ju åt i snabb takt. :)
Fast ibland kollar folk i kassakön lite underligt på en när man radar upp alla paketen haha!

Postadress Torslanda sa...

Varför är det brist på smör just nu? Såg det i min matbutik också.

Ska ta bilder på hur jag gjorde lövbollen och visa. Stylisten som var hos mig är en som jag anlitade - kände inte henne sedan tidigare. Vi hade en genomgång av huset och jag blev så nöjd.

Johi sa...

Oj, är det därför jag inte kan få tag på det i affären? Hmm, måste bunkra jag med ;-)

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails