fredag 22 juli 2011

Premiär!Bild: www.sf.se

Idag var en STOR  dag i A:s liv. För allra första gången i sitt snart 5-åriga liv besökte hon biografen med sin mamma, bästisen E och hennes mamma. Filmen vi såg var HOPP.
Som delvis är verklig och delvis animerad och handlar om en arbetslös ung kille som av misstag kör på påskharen och sedan är hela historien igång.
Väldigt spännande och rolig ,tyckte vi.
 Ett besök i storstaden utan lite shopping är som att dricka bubbelvatten utan bubbel. Och när det dessutom var massvis med reor så kunde man liksom inte låta bli. Förvisso var det plagg som FAKTISKT barnen är i behov av så helt onödigt var det inte :-)

Gillar verkligen Lindex sortiment av ziptröjor. A fick en laddning som gick i lila och rosa (naturligtvis!) och lille K fick en svart och en turkos i härlig fleece, det är underbart när det är tag 2 betala för 1! 
De kommer bli såååå fina i sina nya tröjor!


Till mig fyndades en enkel och mjuk sommarklänning för endast 50SEK på H&M. Hoppas bara den riktiga sommarhettan vill hitta tillbaka till västkusten nu då.

Den här bilden tog maken/pappan i huset på oss innan vi for iväg. A ser dock mer nöjd ut än jag. Så mysigt att få lite mamma-dotter-tid, tycker jag, fast nästa gång kanske det är sonens  tur så det blir mor-son-tid istället.
 Han hade det dock hur mysigt som helst med papsen.
Nu ska jag ta tag i lite saker inför morgondagen då en massa kul står på schemat imorgon. Berättar mer senare!
 Vi höres!
KRAM

1 kommentar:

Postadress Torslanda sa...

Åh vad härligt det låter - här ska det också planeras in en dags på stan snart.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails