söndag 30 januari 2011

Fredagsmys på tumanhand.....

Hur mysigt det än är att ha fredagsmys med barnen så kan även vi vilja ha det på tumanhand. Vi "lyxade" vi till det och köpte Kelda´s toscanska tomatsoppa serverat med räkor och vitlöksbröd.
Superenkelt, bara värm soppan och, skala räkorna och lägg i sopptallrikarna, häll över soppan och strö över lite färsk basilika och, tadaa!!! så har ni en riktigt god måltid.
Servera med vitlöksbröd och gärna ett glas kallt vitt vin till!
Enklaste vitlöksbröden gör man så här: rör ihop 300g rumsvarmt smör och pressad vitlöksklyfta . Rosta brödskivorna och bred på smöret, mumsisch värre!!!Hoppas ni alla haft en mysig helg, vår har varit lugn med undantag för 6-årskalas för finaste guddottern och brunch hemma hos svåger och svägerskan.
Kram på er alla!

1 kommentar:

Johi sa...

Hade det funnits rosa så hade L jublat. Dom här fanns på killavd i vit, mullvad, röd och blå. Sen på tjejavd fanns det gröna och cerisa men inte samma modell. Typ glittriga, tooo much enligt mig.

Ja du, leggings hade jag varit glad om L velat ha. Hon älskar mysbrallor eller strumpbyxor. Har fått för sig att leggings är trånga att få över strumporna. Du kan ju tänka dig att det finns x antal meandileggings här hemma som inte används.........

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails