måndag 24 januari 2011

Ben & Jerrys


Idag är det måndag och vardag igen och då är det "big no,no" för glass kakor och andra goda, men ack så onyttiga godsaker.
Andra "bullar " var det i lördags. Efter den smarriga midddagen (som jag berättade om i ett tidigare inlägg) så tyckte vi det var synd om man inte toppade det hela med en god dessert och till vår glädje "hittade" jag en burk Ben & Jerry- glass i  smaken Chocolate, Fudge Brownie i frysen. Vilket lätt översättes till den ljuvligaste chokladglass du kan tänka dig, med massor av härligt kladdiga browniebitar i.
 Denna goá glass är helt enkelt glassernas Roll´s royce. Riktigt lyxigt, krämig och god.
Det är få andra glassorter som kommer upp i deras nivåer när det gäller godhet. De enda som nästan spelar i samma division är Göteborgs baserade Lejonet & Björnen.

Vilken är din absluta favoritglass?

1 kommentar:

Mamma Mia sa...

Gå in på denna bloggen

http://oddmollyholic.blogspot.com/2011/01/dagens-mysklanning-odd-molly-mah-jong.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EnOddMolly-holicsBeknnelser+%28EN+ODD+MOLLY-HOLICS+BEK%C3%84NNELSER%29

Så får du all info om Odd Molly bloggar och affärer och dyligt. Du kanske redan har sett hennes sida Många kramar från Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails