måndag 24 januari 2011

Ben & Jerrys


Idag är det måndag och vardag igen och då är det "big no,no" för glass kakor och andra goda, men ack så onyttiga godsaker.
Andra "bullar " var det i lördags. Efter den smarriga midddagen (som jag berättade om i ett tidigare inlägg) så tyckte vi det var synd om man inte toppade det hela med en god dessert och till vår glädje "hittade" jag en burk Ben & Jerry- glass i  smaken Chocolate, Fudge Brownie i frysen. Vilket lätt översättes till den ljuvligaste chokladglass du kan tänka dig, med massor av härligt kladdiga browniebitar i.
 Denna goá glass är helt enkelt glassernas Roll´s royce. Riktigt lyxigt, krämig och god.
Det är få andra glassorter som kommer upp i deras nivåer när det gäller godhet. De enda som nästan spelar i samma division är Göteborgs baserade Lejonet & Björnen.

Vilken är din absluta favoritglass?

1 kommentar:

Mamma Mia sa...

Gå in på denna bloggen

http://oddmollyholic.blogspot.com/2011/01/dagens-mysklanning-odd-molly-mah-jong.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EnOddMolly-holicsBeknnelser+%28EN+ODD+MOLLY-HOLICS+BEK%C3%84NNELSER%29

Så får du all info om Odd Molly bloggar och affärer och dyligt. Du kanske redan har sett hennes sida Många kramar från Mia

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails