torsdag 8 juli 2010

Loppis

Igår besökte barnen och jag en loppis på "grannön".
Svärmor är väldigt förtjust i just Loppisar och eftersom A skulle få åka till farmor och sova över så vad passade bättre än att mötas upp på loppisen???? Sagt och gjort , så blev det.
Det är så himlans kul att att gå och spana på loppisar, att man inte gör det oftare???? men nu blir det ändring på det!
Jag hade inte tänkt köpa något mer än ett enstaka kak/tårtfat eller liknande men kom istället hem med tre kassar med prylar + ett litet bord som svärföräldrarna ska hämta åt mig senare i veckan, när de hämtar sina "möbelfynd".
Bordet hade jag tänkt måla om i vitt och måla lite schablonmönster i grönt och ,voila! så blir det ett perfekt rit/pysselbord i lillprinsens rum. Ska bara köpa en pall från IKEA till ochså så är hans rum nästan komplett....
Brukar Du besöka loppisar och vilket är ditt absolut bästa/finaste fynd?????

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Jag går på loppis ibland i Ronneby där jag är uppväxt och har mina föräldrar är det en jättefin loppis varje söndag under sommaren. Jag tittar mest men det har hänt att jag har handlat. Annars är nog nog mer för att köpa nytt.

Jenny sa...

Åh va roligt!! jag äääälskaaar loppisar!! det är en passion jag har! det bästa fyndet är mitt skoställ i hallen och en koffert som Elsa ska ha på sitt rum sen när det är klart. Har målat den vit och skrivit lite text på den. Blev jättesöt! MEN det apsolut apsolut bästa köpet är mitt linneskåp som jag har i vårt vardagsrum! det är också ommålat i vitt, men jag är sååå nöjd och det används flitigt!! loppis är bra!! :-)
Vart ligger den loppisen som ni var på???
kramen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails