tisdag 8 juni 2010

Tétips

Go´kväll!!!
Jag är en tédrickare av det större måttet och älskar att testa nya sorter, men på morgonen så bara måste jag ha en stoor mugg Earl grey till frukostmackan. Denna lilla "rutin" är svår att rucka på... Annars dricker jag nästan vilket ´te som helst under dagen. Speciellt fruktiga teér är något av en favorit, de är ofta så söta i sig själva att man oftast inte behöver söta med socker eller honung.
Har börjat "snöa in" på grönt te, tack vare att Indiska har ett litet sortiment av teér i sina butiker. Senast jag var på Indiska hittade jag just detta och det föll mig verkligen i smaken. Mango är verkligen smarrigt i alla dess former, även i grönt te .
Är Ni kaffe eller te-drickare??? och om ni gillar te, vilken är Er favorit?
För er som inte vet så har jag mina rötter i Bangladesh, men adopterades till Sverige som 1-åring... För att göra en lång historia kort så är många bengaler förtjusta i, just det, Mango, så helt konstigt är det nog inte att jag är så förjust i just den frukten...

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Jag är också tedrickare och gillar vanligtvis söderteet men nu när jag är gravid dricker jag inte med koffein i så nu blir det vitt!

kram Mia

Nazima sa...

Ååhh, nu blev jag sugen på söderthe´det är ochså himlans gott, och ett av de teér man inte behöver ha socker eller honung.
Hoppas du varit förskonad det värsta graviditetsillamåendet, Mia.
Kramar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails