lördag 15 maj 2010

Lite vårnytt i barnens garderober samt en ansiktsbehandling till mig

Go´kväll! huset är tyst och lugnt denna lördagskväll. Annat var det för bara någon timme sedan då det var fullt ös, men nu sover båda småskrottarna och jag hamnade här efter en hektiskt dag i Göteborg och Allum i Partille.
I förmiddags fick jag äntligen utnyttjat min fina julklapp som min älskade gett mig, nämligen en ansiktsbehandling på Aqua hår och hud...Gud så härligt det var att bli omhändertagen och få en alldeles egen lugn stund.
Kan verkligen rekommendera alla småbarnsmammor(och kanske pappor) och alla andra med för den delen att någon gång gå och få ansiktsbehandling, man blir mycket mer medveten om hur man tar hand om sin hy....Kort sagt, det var heeelt underbart!!!!
Under tiden flanerade min man och våra barn på stan, inte världens roligaste väder att "göra" Göteborg i dock, om vädret tillåtit hade de kanske gått upp till lekplatsen vid näckrosdammen.
Efter en god lunch på restaurang Lilla London, bar det av till shoppingmeckat Allum i Partille, då det regnade en hel del och inte inbjöd till något mysigt flanerandestan.
De har verkligen ett kanonutbud av butiker på Allum. Torp i all ära, men Allum smäller faktiskt högre! Där finns"alla" riktigt bra butiker som även finns inte i Göteborg som exempelvis POP, Vila och givetvis dom vanliga såsom Lindex, Kappahl och H.M.
Idag blev det mest shoppat till barnen även om jag fick tag i ett par jeansleggings och en t-shirt. Det är ju roligast att shoppa till dom ochså. De kommer bli sååå fina i vår/sommar!
Denna fick Alida bland annat. Hon fick "välja" själv....

Knut fick detta:

4 kommentarer:

Jenny sa...

Åh Anna låter ju underbart! jag håller med! man måste unna sig sånt i bland!! jag fick en ansiktsbehandling förra året när jag fyllde. Mmm så skönt! i år fick jag en spaem/kväll med valfri behandling i hop med älsklingen i Bokenäs på Volv resorten! Ska dit nästa fre!så härligt!! Kramar på er

Nazima sa...

Absolut, Jenny, man blir liksom som en ny människa efteråt :-)
Va härligt det lät med spaeftermiddag/kväll på tumanhand... just upplevelsepresenter är nåt alldeles extra, faktiskt....
kram

mumsfillibaba sa...

Man unnar sig alldeles för lite hudvård över lag tycker jag. Även om man inte är småbarnsförälder...;)

Nazima sa...

Sofie: precis, det är nästan så just huden"glöms bort" till förmån för hårvård, klippning/slingor etc.... även om det är minst lika viktigt.
Jag kan nästan tänka mig att avsätta en slant varje år och använda det till en ansikts/spabehandling......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails