tisdag 9 mars 2010

Svenskt tenn

Jag vet att jag nämnt det i tidigare inlägg men jag bara ääälskar Svenskt tenns tygsortiment designat av Estrid Ericsson. Lovely, underbara, är ord som inte räcker.
Hittade ett grönt kuddfodral på Tradera som blev mitt och idag blev ett dito brunt vunnit på samma auktionssajt.
Vet att det är "inne" att blanda gammalt,nytt IKEA som loppisfynd, arvegods i en salig blandning och att inredningsmagasin formligen skriker ut detta, men om man som jag faktiskt gillar den blandningen och inte för att det råkar vara på modet, så är det ju faktiskt min högst personliga smak och har inget med att det är på modet att göra.

Hursomhelst får det var nog med shoppat till hemmet för ett tag framöver....Fast undrar hur länge det resonemanget håller????
Hade ju tänkt byta gardiner vid matplatsen, sedan så tänkte jag försöka hitta en hissgardin i ljust rosa eller kanske vit till Alidas rum och som lök på laxen vill jag ha en ny vaxduk i ett rätt diskret mönster till köksbordet. Det får gärna matcha de kommande gardinerna.
Vem var det som sa att jag ska ta köpstopp för prylar till hemmet????4 kommentarer:

En helt vanlig mamma sa...

Ars om du nu skulle vilja shoppa lite finns det rätt mycket fint inne på milq.se Massa fina vaxdukar bla;-) OCh barninredning. Är ju själv rätt såld på färg o forms molnkuddar och ska nog köpa ett par sen till barnen bla;-)

kram

Jenny sa...

Nu var det längesen jag var inne på din blogg och mycket kul läsning att ta i gen. Har knappt varit inne på min egna under sista tiden. blogglusten försvann för ett tag.. men när jag läser din blogg så blir jag sugen på att blogga och inreda hemma! Nu vill jag ha vår i mitt hem!! skulle vara kul att slå oss samman någon dag!! :-) Hur länge till är du mammaledig? vore trevligt att hälsa på dig! kanske kan ta ngn fredag framöver när jag är ledig :-) kram

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Kan inte annat än hålla med!

Anonym sa...

Hej!
Fin blogg du har.
Bra med auktionssajter ibland. Jag vet en jätte bra auktionssajt med billiga bud man kan bli medlem på:
http://ads.frossle.com/click/19118-10230-11044/
Ha det bra! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails