måndag 19 oktober 2009

Mysig familjehelg


Vet inte om det har med att man har fått barn, men är det någon mer än jag som älskar helger med inte så mycket inplanerat? Jag är inne i en sådan fast just nu, och det är sååå härligt.
I fredags hade vi lite fredagsmys i vanlig ordning. Tacos stod på menyn, och det smakade gott, vill jag lova.
Vid frukostbordet på lördagsmorgonen bestämde vi hastigt och lustigt att åka till Kungälv och bada med barnen. Det finns en så trevlig simhall där med en speciell bassäng de värmer upp extra på kvällar och helger, så det passade ju fint för vår minsting i familjen. Det blev en trevlig utflykt som avslutades med lunch på McD till Alidas stora glädje.
Söndagen var vi riktigt "fromma" och tog oss till kyrkan, det var en sammanlyst gudstjänst för alla kyrkorna på Orust, i Myckleby kyrka. Där är både mina föräldrar vigda, jag,
syrran och Alida döpta , samt mormor och morfar begravda så det känns lika speciellt varje gång man kommer dit.
Efteråt åkte vi hem till svärföräldrarna som bjöd på god middag, tack. Det är så härligt att se hur Alida och Knut älskar sina far-och morföräldrar. Igår var det ingen annan som dög än just farmor för Alidas del. När vi kom hem satte mannen igång med att baka gott bröd som vi avnjöt när barnen somnat.
Då kameran stannade hemma och "vilade" har jag tyvärr inga bilder att visa er denna gång.

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Såna helger är de bästa tycker jag också, bara vara och mysa!

kram

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Både och. När jag jobbar har jag haft mindre behov av att träffa folk men nu då jag är föräldraledig så har jag större behov. Kram och ha en bra dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails