tisdag 27 oktober 2009

Jippie!!!!!

Lite löjligt inlägg, men ändå.
Idag "lyckades" jag gå in i en inredningsbutik utan att shoppa ett jota, inte ens ett endaste litet värmeljus fick följa med hem. Det kallar jag karaktär!!!!! Nu raljerar jag och överdriver lite, men det är inte så jättelångt ifrån sanningen,tyvärr.
Nu har jag ju ett stundande besök i den stora blågula möbelbutiken inbokad ganska snart och där lär det vara svårare att gå in och"bara titta". Så det är nog klokast att spara dom pengarna tills dess. Finns ju så mycket mer kul i inredningsväg att shoppa där samt att det är BILLIGARE!!!!
Vad händer i veckan hos er andra? jag är "gräsänka" mån-tors, men har kallat hit systeryster för lite sällskap och hjälp med barnen, så hon kommer sova över här en natt.

1 kommentar:

Jenny sa...

Åh va duktig du är! jag är likadan.. har verkligen dålig karaktär när ajg befinner mig i närheten av en inredningsbutik.. det svåra nuförtiden när man går hemma så mkt är att inredningsbutikerna finns mitt i köket hos oss, i min dator :-( sådär bra för ekonomin dessvärre ;-) Kul med Ikea! sugen på det jag med!! (fast vi var där för 2 v sen, men det är amn väl akktid sugen på iofs) Ullared känns också lite lockande... om man säger så... speciellt inflr julklappsinköpen! såå bra där, samma grejer som hemma men MYCKET BÄTTRE PRIS! BR.s leksaker är ju nästan dubbelt så dyra om inte mer... såg ett pippipussel där för närmare 200 spänn, det köpte vi på u-red för 39kr :-D
då är det trevligt att shoppa. OJ lång komentar detta... men är man mammaledig så är man ;-)
kram på dig vännen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails