tisdag 3 juni 2014

UTFLYKTSTIPSGo kväll!

Slänger in ett litet utflyktstips så här i början av sommaren, då man ( iaf jag) gärna vill ha tips på trevliga utflyktsmål som passar såväl liten som stor.
Alldeles i närheten av där vi bor ligger underbara Sundsby säteri. 
Vackra omgivningar med promenadvägar och stigar. En liten bit in i skogen ligger den härliga naturlekplatsen där allt är byggt av naturliga material som går att hitta i skogen.
Inne på säteriet finns restaurang/café och i intillliggnade byggnader finns både en utställning om hur det vara att leva förr i tiden samt, kiosk/butik som bla. säljer den fantastiskt goda glassen från Göteborgsbaserade Lejonet & Björnen.
 Mer info om caféet hittar ni här! --->

Vi tog med våra tjejer dit på en liten utflykt häromdagen, då lillprinsen var hos en liten vän och lekte. 
Rustade med fikakorg och picnickfilt började vi med att fika innan vi gick upp till naturlekplatsen. Spännande för både liten som stor tjej!

Gott fika i form av kladdkakemuffins och thé /kaffe/saft och man mådde som en prinsessa i det fina vädret!Massor av lek, klättring och glada skratt! Utflykten av slutade med smarrig glass från Lejonet & Björnen.

Nu är det alldeles strax sängläge här. Jobb hela dagen lång och det ligger även på min lott att både lämna och hämta barn imorgon då mannen ska iväg på sommarfest på sitt jobb.
På återseende!


KRAM

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails