tisdag 29 april 2014

ÄNTLIGENBild lånad härifrån!

Idag är det näst sista dagen på den här trevliga butikens trevliga rabatt, och jag passade på att klicka hem de söta ljusbollarna från Iris lights som jag länge suktat efter. 
Kommer göra sig fina i matsalsdelen eller i vårt sovrum, har inte riktigt bestämt mig för var de kan passa bäst.God morgon tisdag!

Kikar in en kortis innan frukost med de små. Idag är jag ledig från allt vad jobb heter, skönt! Klurar på om det blir bullbak lite senare. 
Behöver vara lite inomhus idag, då lilla A:s allergi inte är att leka med. Det är tydligen extrema höga halter av pollen i år. Till och med jag som inte brukar ha ha ont av pollen på våren, ( mina besvär dyker ofta upp efter midsommar med prästkragar och hö) har känt av lite kliande näsa och fått medcinera med allerginässpray.
Kortvecka igen, lovely! Både jag och maken är lediga på klämfredagen så det blir massor av härlig familjetid. Dessutom väntar ett besök hos makens bror och fru i deras nyinköpta hus, ska bli galet spännande att se huset "live".

Nu ska vi pilla i oss lite frukost här. På återseende!


KRAM


2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Stackars lilla A. Jag har också känt av allergi och jag är inte heller allergisk i vanliga fall.

Bella sa...

Stackars lilla A, det är galet mycket pollen ute i år. Har aldrig varit med om att jag varit så dålig så här tidigt som i år, jag brukar ha det värst innan midsommar...

Hoppas det kommer regn snart som spolar bort mycket pollen och att du har sköna lediga dagar!

Kramar Bella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails