tisdag 4 februari 2014

VÄLGÖRANDE FÖR HÅRETBilder: Lånade

Lite nytt hemklickat till håret. Matrix Schampoo och conditioner sleek look är precis vad mitt frizziga barr behöver likaså lite välgörande Moroccan oil till de torra topparna.

Hejsan hej tisdag!

Ännu en ledig dag innan tre dagars jobb innan helg, skönt!
Ja, som ni ser har jag unnat mig lite välgörande produkter till håret. Sedan flera år tillbaka har jag slutat köpa schampoo och conditioner på exempelvis ICA. De innehåller för mycket vatten och håller inte måttet, anser jag. 
Därför köper jag det som säljs hos frisörerna. Dock tar frisörerna lite väl saftiga priser på salongerna, oftast. På senare tid har de dykt upp flera olika netbutiker som säljer frisörprodukter till betydligt humanare priser. Jag har oftast handlat mina produkter på Lyko hair, men igår testade jag Bangerhead som var snäppet billigare än Lyko. Ett stort plus är att de har fri frakt.
Detta var mitt lilla tisdagstips!

KRAM4 kommentarer:

Caroline mitt i livet sa...

Bangerhead är kanon! Jag brukar beställa nästan alla mina hårprodukter där. Så himla bra priser och gratis frakt :-) I dessa tider känns det verkligen att håret behöver extra mycket vård. Morrocain oil använder jag varje dag :-)
Kram på dig! /Carro

Nazima sa...

Japp, det är defintivt inte sista gången jag beställer därifrån, supersmidigt och bra med gratis frakt.
Kram tebax!

Malin Olofsson sa...

Ska du beställa produkter från Matrix beställ från www.beautybay.com fraktfritt och suuuuper billigt!

Nazima sa...

Tack Malin för tipset, blir nog att jag beställer där nästa gång för de produkterna jag köpte var ännu billigare på netbutiken du tipsade om!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails