måndag 22 juli 2013

INSPO TILL BARNENS RUM

Eftersom vi nu är på G med stortösens rum så ägnas sommarkvällarna åt att kika efter piff och detaljer att inreda barnens nya rum. Även tapeter är aktuellt då vi tänkt tapetsera om storasysters gamla rum när lillebror/storebror flyttar in.
Lillasyster ärver storebrors rum som i sin tur ärver storasysters, som i sin tur får ett sprillans nytt i källaren, som äntligen börjar bli något sånär inrett, även om vi är långtifrån klara!

Eftersom båda tjejerna är förtjusta i rosa får det nog bli ett sängöverkast som detta till dem. Gillar att det är quiltat i hjärtmönster, supersött!!!Jag gillar när man kombon av att kunna förena snyggt med praktiskt och rullgardiner kan vara enbart praktiska men mindre snygga eller både och som denna från Mairo, med det klassiska mönstret BLOMMA. Till stortösens nya rum är denna rullgardin en given kandidat!


Danska Fermliving har mycket snyggt i barntapetsväg och denna gröna är inget undantag. Sonens nya rum behöver en ny tapet och detta är en favorit liksom denna från Carma:


Båda bilderna är lånade från: www.tapetorama.se


Lilltjejen är behov av lite småförvaring  när hon får ha rummet för sig själv, och dessa från IKEA är ju bara för söta!

Mycket "vill ha"-varning i detta inlägg, men detä r himlans smidigt att kunna gå tillbaka och kika var man kan hitta go´bitarna, så detta inlägg är nog rätt ego :-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails