tisdag 25 juni 2013

MEANDI - ETT KLÄDMÄRKE SOM FÖLJT MIG UNDER ALLA ÅREN SOM SMÅBARNSMAMMA


Att jag är, för att uttrycka mig milt, förtjust i Meandi:s kläder vet ni nog vid det här laget. 
Första plagget inköptes våren 2007, då min äldsta dotter fortfarande var bebis. Den visningen minns jag än idag. 
Det var  hemma hos min kompis arbetskollega i Majorna, Göteborg. Ett stort gäng tjejer, mammor och ickemammor mumsade vindruvor,chips och godis medans det kollades kläder på den berömda klädstången. Redan då blev jag  fast, då jag absolut inte kunde tänka mig att klä min lilla tös i en massa rosa, tyll och volanger. Nä, retro-inspirerat skulle det vara; stormönstrat, orange, brunt, grönt och starka färger, utan en massa könsstereotypa kläder. 
Sedan att man kan syskonmatcha kille och tjej, killen får en tröja i samma mönster och färger som tjejens tunika, gör att Meandi har legat mig varmt om hjärtat då jag ju har både  en kille och numera två tjejer här hemma.
Just detta och lite till hade ju  Meandi i större delen av sitt utbud och så fortsatt på den linjen vilket jag jag är glad över.
Till min stora glädje kan man ju även hitta en del snyggt till sig själv ochså, i och med att damkollektionen vuxit från att ha varit några enstaka klänningar, till kavajer, byxor, kjolar, linnen, tunikor, hoodies m.m
Åren har gått och min lilla "bebis" är nu snart 7 år och både hon och lillebror har  en hel del kläder i sina garderober från Meandis olika kollektioner. Att jag fortsatt köpa kläder från Meandi har jag min vän och granne J att tacka för, då hon jobbat som Meandi-säljare under åtskilliga säsonger, vilket gjort att det varit väldigt lättillgängligt att kunna beställa från henne.

Mina tre favoriter från den senaste kollektionen:Yogapants har varit en återkommande favorit här hemma då min son älskar att gå i mjukisbyxor, och finns det något goare än dessa?

Den här klänningen har jag haft span på länge men fortfarande inte kommit mig för att beställa, kanske dax nu?!

Den här klänningen fick min yngsta tös nu i våras och är hennes livs första Meandi-plagg, en riktig favorit hos henne!Någon mer som är Meandi biten?

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Har köpt några säsonger fast inte längre, beror nog mest på att den säljaren som jag hade kontakt med slutade . Och så dök Pomp de Lux upp. Som jag började köpa istället.
Me and I har grymt bra underkläder också (eller hade, vet inte om de finns kvar?)

Jag gillade Göksäter. Barnavdelningen är bra. Köpte en del Monster High som är det som min lilla tjeja och hennes vänner gillar just nu. Gräsligt fult tycker jag men men .... Kan bli Monster High kalas hos oss i år ...
Perfekt ställe att handla presenter till barn på.

Ha en fin kväll!

Camilla sa...

Den gröna klänningen med bilar! Har du den kvar? Vilken storlek är den? Jag är så intresserad av att köpa den om du inte längre använder den, jag har letat en sådan överallt!

Min mail är millis_xl89@hotmail.com

Tack på förhand!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails