måndag 3 december 2012

Bloggens vara eller icke vara

God morgon!

Ny vecka, och nya utmaningar, och jag gillar´t! 
I helgen firades det ju 1:a Advent och nu har nedräkning för Julafton börjat på allvar, right? 

Något annat som jag funderat över är denna bloggs fortlevnad. 
Jag har allt som allt bloggat sedan 2007, men bytte bloggtjänst  från blogg.se till blogger 2009. 
Jag har alltid älskat att fotografera och skriva, då främst om det som ligger mig varmast om hjärtat, min familj,släkt, inredning mat och bak. Och så är det ju. Man ska ju skriva om det man är mest intresserad av, men det känns som min blogg liknar många andras (särskilt de större s.k lifestylebloggarna, som har minst 15 kommentarer på ETT futtigt inlägg som handlade om senaste inköpet på Campadre eller N.K) och jag vill ju att den ska vara lite personlig iaf, men inte alltför privat.
 Sedan känns det som den är lite "spretig och inte har någon särskild röd tråd, men det kanske man inte måste ha?
Ni som är inne och läser och skickar goa´hälsningar i kommentatorsfältet, upplever ni bloggen "spretig" och att jag kanske borde fokusera på färre saker? 
Har ni önskemål om andra ämnen/delar ni vill att jag mer ska inrikta mig på, t.ex mer inredning och mindre recept och middagstips eller något helt annat?

Det som jag funderar främst på är antingen att fokusera på färre ämnen, vara lagom personlig men inte alltför privat, eller låta bloggen gå i graven. Det sistnämnda vill jag nog egentligen inte då bloggen har blivit något av en hobby och jag har en plats att samla mina recept, inredningsinspiration m.m på.

Ni som är inne och läser och kommenterar (och ni andra ochså givetvis) får gärna lämna en hälsning om hur NI vill att bloggen ska se ut, sedan kanske det inte blir just så, men lite feedback skulle hjälpa när man är i valet och kvalet om bloggens vara eller ickevara....

KRAM!

8 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Ja du, det där är svårt. Har själv tankar kring bloggens vara eller icke vara så snart tiden inte räcker till och det har gått en tid med blogguppehåll. Jag tycker inte att din blogg är spretig. Den handlar om dig och din familj och ert liv och ditt stora intresse matlagning. Blandat med lite annat som händer i era liv.

Postadress Torslanda sa...

Fast visst känns Instagram som ett smidigt format idag - fast det blir inte lika djup, texten är mkt kortare där

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Fina vän. Du skriver om det som ligger dig varmast-familj,vänner,mat-bak. Jag tycker inte en blogg ska behöva handla om antingen eller. Eller att man får säga att något är spretigt. Din blogg är som en dagbok. Som är öppen. Som fler än du kan komma åt och få läsa. Fortsätt(om du själv vill såklart) att dela med dig av det som du skriver idag. För mig är det helt perfekt!

Stor varm kram

Smarta vardagstips sa...

Tycker det är toppen som det är, personligt varvat med mode, recept etc. Hade blivit tråkigare med mindre personligt tror jag!

Anonym sa...

Spretigt på ett bra sätt! Vill läsa om ditt liv precis som det är nu. Tycker det är roligt när det finns lite själ bakom inte bara opersonligheten!
//ulrika

Eva sa...

Det är ju det som är din blogg du skriver som faller dig in fortsätt med det . Din blogg är bra som den.

Bella sa...

Nej, nej, nej inte får du sluta blogga, jag gillar ju din blogg just för att den är "spretig", lite av varje på ett naturligt sätt och inte tillgjort. Gillar dina mattips och att få del av ditt liv på ett så där lagom personligt sätt.

Jag hoppas du fortsätter som tidigare :)

Kramar Bella

Anonym sa...

Älskar att läsa din blogg, precis som den är

Kram Sofia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails