söndag 3 juni 2012

En dag i honungens och binas tecken

Go'kväll!

Igår var det som bekant dags för invigning av mina svärföräldrars stora projekt; gårdsbageri med butik, café och bi-utställning.
 Många var det som kom för att kika runt på gården och mumsa gratis fika, cupcakes a'la Nazima. Svärmor hade beställt massa maskeraddräkter i sann bianda, så att några i familjen var utklädda. Min egen utstyrsel bestod av ett enkelt förkläde med bin på :-) 
Det blev en härlig dag  och det soliga vädret gjorde sitt. En för mig, okänd bloggläsare kom fram och hälsade, roligt!

Bjuder på lite bilder från gårdagen:

 Svärisarna i sin gårdsbutik/café
 Vår sötaste bi-drottning A...
 ....Här med bi-hunden Alize
 Lille K som mini-bi med papsen och stora snälla drönarbiet
 Bloggerskan i egen hög person vid  fikaståndet
 Sockerkakscupcakes smaksatta med lime med en frosting gjord på cream cheese, smör, florsocker, vaniljsocker samt smaksatt limehonung från svärfars bigård...

Nu är det snart måndag och vardag igen, men för egen del blir kortvecka, då  det är röd dag på onsdag i och med Sveriges nationaldag.
 Dessutom har jag tagit ledigt på tisdagen så det blir inte många arbetsdagar denna veckan. Hoppas på fint väder så vi kan fixa i trädgården och piffa till altanen lite mer.


Ha en fin start på veckan!!!
KRAM

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Oj så fint! Önskar dem varmt lycka till med den nya verksamheten. Precis ett sådant ställe som är guld värt att ha nära. När jag har vägarna förbi ska jag komma ihåg att svänga inom detta.
Så fina ni är alla i dräkterna! Genomtänkt och roligt!

Nazima sa...

Postadress Torslanda: Tusen tack för dina ord! Det är defintivt väl värt ett besök. Har för mig att du gillar surdegsbröd?, isåfall får du ditt lystmäte här, då de har bla. specialiserat sig på just surdegsbröd i sitt gårdsbageri.Det är jättegott!!!

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails