onsdag 11 april 2012

Hemmakontor/gästrum is coming up, part 1.

Förutom god mat och umgänge med fina vänner och allmänt kurerande från magsjukor och förkylningar, har det hunnits med att fixa i ordning ett av rummen i källaren.
 Vårt hus är  delvis ett sluttningshus med en oinredd källare. I källaren är det planerat för ett stort badrum med både dusch och badkar, två sovrum, tvättstuga, matkällare, klädkammare och ett förrådsrum.
Först på tur är alltså det ena sovrummet som ska bli ett kombinerat hemmakontor/gästrum samt rum åt makens trumset.
På väggarna har vi satt träpanel som vi vitmålat, och taket har vi målat vitt. På golvet har vi lagt ett laminatgolv i mörk ekimitation. Har inte fotat rummet ännu, men det kommer! Nu när det inte är så mycket kvar klurar jag mycket på slutpiffet som ju är allra roligast, om ni frågar mig. En bäddsoffa ska införskaffas och vi har kikat lite på denna:

 Bild:www.ikea.com

IKEAS bäddsoffa Härnösand tilltalar oss både storleks-och prismässigt. Nu återstår det bara att provsitta och provligga så att våra övernattande gäster kan sova riktigt gott och bekvämt. Ett besök på det blågula varuhuset får det bli framöver!

KRAM

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Hemmakontor / gästrum är så skönt att ha! Vi använder vårt mycket.

De där skålarna kommer säkert igen, tycker de har kommit upp ofta som kampanj. Och när det är fri frakt blir det riktigt bra tycker jag. Ha en skön söndag!

Nazima sa...

Ja, det ska bli underbart när rummet är färdigt!
Hoppas på att skålarna kommer upp snart,ångrar att jag inte genomförde beställningen, annars får det bli en liten Mors-dagsönskan eller födelsdagspresent.
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails