torsdag 1 mars 2012

Vårkänslor

Nu är det en drygt vecka sedan all snö försvann här på Västkusten och det soliga vädret häromdagen kunde inte annat än framkalla vårkänslor. Så jag säger ; välkommen  du härliga vår och ljuset!
Idag är det dessutom 1 Mars och då går vi från vinter till vårvinter, fast jag hoppas vi kan ta bort ordet vinter och satsa på våren direkt. 
Tycker alla årstider har sin charm, men våren och hösten hör nog till favoriterna, tror jag. 
Våren då allt känns nytt och fräscht, hösten då man luta sig tillbaka och tänka tillbaka till härliga sommarminnen. Ackompanjerat av härliga, filtar, värmeljus, the'och värmande koftor!
Bilderna nedan är tagna häromdagen och visst har väl våren kommit nu???!

 Vårt hus och det spegelblanka havet nedanför. 
Längtar tills man kan börja pimpa altanen med härliga växter och blommor. Brukar sätta en kruka med olika örtkryddor, testar olika varje år.

Linux, vår äldsta katt tycker ochså det är härligare att vara ute nu när snön försvunnit och solen kommit!


KRAM PÅ ER ALLA!

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Åh så häääääääärligt ni bor!!! Skulle vara roligt att få se mer bilder på huset utvändigt, trädgården och utikten! Kan inte minnas att jag sett den på bloggen?

Nazima sa...

Tusen tack för din hälsning! Lovar att detv kommer lite mer bilder på vårt hus från utsidan, speceillt när jag fått vårfixat på altanen. Det stämmer att det inte finns så mkt. bilder från utsidan så det ska jag lägga upp här framöver!
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails