måndag 5 december 2011

Kureringshelg med söndagsmiddag hos svärisarna som final

Go'kväll gott folk!
Den här helgen har stavats kurering i ordets rätta bemärkelse med undantag för lite besök hos svärisarna (som jag strax ska återkomma till) .Lillprinsen fick feber i onsdags som vägrade släppa taget förräns natten mellan lördag och söndag
Fredagens inplanerade badutflykt till äventyrsbadet blev av naturliga skäl inställt, sådär kul när både barn och vuxna sett fram emot detta då hela lilla familjen vart lediga hela fredagen tillsammans. 
Istället blev det ett litet besök på biblioteket och sedan hem för lite fredagsmys.
På söndagen vart vi bjudna på så gooood söndagsstek till middag som snälla svärfar fixat. 
Det är därifrån maken fått sina kocktalanger (som han dock bara visar när han vill lite då och då). 
Tänk er den möraste steken av fransyska, som smälter i munnen, lägg till en len gräddsås och kokt potatis, lingon och frästa morotslantar. 
Maken fick dessutom en stekgryta på 30-årsdagen i somras så nu ska vi testlaga stek här hemma med. Enligt svärfar är det superenkelt och svårt att misslyckas med detta så snart bara jag måste testa detta.

 Godaste söndagsmiddagen jag ätit på länge!
 Vår lillprins,äntligen feberfri!


Nu hägrar snart sängen för min del. Vart en lång dag med först jobb som vanligt, sedan julmys  på jobbet med kollegorna, jättetrevligt!
Imorgon väntar en nästan lika lång dag då  det blir en tripp till IKEA för att inhandla de sista av barnens juklappar, och kanske lite annat kul ochså. Får se om jag byter ut vardagsporslinet, känns liiite onödigt dock, eftersom ingen av de befintliga har gått sönder. Men, visst hade det varit lite kul såklart!

KRAM

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails