lördag 13 augusti 2011

31

 Ja, så kan man  sälla sig till 30+-klubben, så nu går det väl bara utför *ler*. Skämtåsido, jag hör till den skaran som aldrig blir för gammal för att fylla år. Känslan på morgonen när man vaknar och som sitter i hela dagen. Underbart! Blev uppvaktad av min lilla familj med sång och paket imorse. 
Paketen innehöll bla. två underbara ostronskålar fråm Mateus. Älskar deras porslin, men har tidigare inget ur serien så nu kan man stoltsera med två ostronskålar i grått, som är en av mina favoritfärger.
Därför har jag nu en fråga till er andra bloggisar som är ägare av porslin från Mateus; diskar ni dom för hand eller tål dom maskindisk???
Ett presentkort på frisörsalong fanns ochså bland presenterna, blir perfekt i höst/vinter då det alltid är kul att pigga upp sig med en "ny" frisyr och kanske  lite slingor.
I eftgermiddag blir det lite mer firande då föräldrar, syster, svärföräldrar, svågrar och svägerska kommer hit. Ska bli så mysigt! Återkommer i ett senare inlägg vad vi ska bjuda på då flera av dem är härinne och läser ibland. 
Tills dess, ha en underbar lördag!

KRAM
 

4 kommentarer:

Annelie sa...

Grattis! :-)
Angående porslinet så diskar jag det faktiskt i maskinen, och det ska klara detta. Tycker många gånger att det man handdiskar går sönder så lätt.
Ha nu en fortsatt fin födelsedag!
Kram

Johi sa...

Det funkar fint i maskin! Kram

Anonym sa...

Diskar också i maskin! kram jennie

Postadress Torslanda sa...

Grattis i efterskott!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails