tisdag 12 juli 2011

Sommarläsning och nytt jobb

Go´kväll på er alla!

Nu är båda barnen precis nattade.
Är gräsänka denna veckan då maken hade en jobbresa som han vart tvungen att genomföra...men på torsdag kommer han äntligen hem igen.
Nu har jag har jag äntligen fått semester och det är verkligen superskönt. Det är något helt annat att vara själv med barnen när man har semester. Inga tider att passa till vare sig förskola eller jobb. Sommar och ledighet betyder för mig även lite mer tid till att läsa spännande böcker. Har länge sneglat på Katarina Wennstams triologi och nu gjort slag i saken och införskaffat två av dem; Dödergök och Alfahannen. Katarina Wennstams böcker fokuserar starkt på kvinnors rättigheter och brott som oftast går olösta.
 Håller precis på med Dödergök och klickade dessutom hem Smuts, som är den första delen i triologin. Vad jag har förstått är de gansk fristående så det är nog ingen större fara att jag läser Dödergök före Smuts.
Har ni några bra böcker på lut nu i sommar? tipsa mig gärna!
Bilder:www.ginza.se

Lagom till semesterstarten fick jag dessutom skrivit på för ett nytt jobb. Ni som känner mig vet att jag pendlar till storstaden ( Göteborg) för att jobba. Inget konstigt, i sig egentligen, då man bor som vi gör, men i min "bransch" finns det ju möjlighet till jobb på närmare håll, men det har inte funnit så mycket ute på annons. Ska bli jättespännande, men, väääldigt ovant med tanke på att jag arbetat på mitt nuvarande jobb sedan jag tog min lärarexamen för 5.5 år sedan.
 Ska sägas att jag trivs väldigt bra  och hade vi inte flyttat ifrån Göteborg s hade jag inte bytt om man säger så, men  som det känns nu är detta nästintill nödvändigt. Barnen kommer få kortare dagar på förskolan och jag kortare resväg.
Men, nu ska jag inte ägna jobbet någon större tanke då jag faktiskt har semester.
Nu när barnen somnat blir det till att fixa lite mer inför  30-årsfesten som mannen och han två  kompisar ska ha. Har fått i uppdrag att fixa desserten. Vad det blir håller jag tillsvidare lite hemligt då några av festdeltagarna är inne här ibland och läser.
Ha en go´sommarkväll, alla!
KRAM

2 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till nya jobbet!! Roligt :) Var blir det då? Härligt med semester!
Tack för boktipset, ska jag absolut kolla upp nu när jag betat av Kallentoft, Jungstedt och Gerhardsen i rask takt- de är ju så tokbra!
Ha det gott! Kram Maria

Bella sa...

Grattis till nya jobbet!!! Måste bli skönt att slippa pendlandet och smidigare för barnen, hoppas du kommer trivas!

Böckerna du visar har jag läst och jag gillar dem. Jag läser gärna svenska deckare så mitt tips får bli allt av Mari Ljungsted, Mons Kallentoft, Camilla Läckberg, Carin Gerhardsson, Viveca Steen och Ann Rosman för att nämna några...

Önskar dig en trevlig semester!

Kramar Bella

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails