måndag 6 juni 2011

Bröllop och kalas hela varma helgen lång

Vilket oootroligt underbart sommarväder vi haft hela helgen lång, me lajk :-)  Den här helgen har verkligen gått i festens och kalasens tecken, därav min ofrivilliga bloggtorka!
Lördagens bröllop mellan fina och goá svåger S och hans fina söta M var festernas fest. Kidsen var ju brudnäbbar och det gick över förväntan bra, så vi var oerhört stolta över våra små skrottar,
Väljer att visa enbart foton på oss, då jag inte frågat brudparet om lov att publicera bilder, så ni får hålla tillgodo med bilder på oss istället!

Familjen J efter vigseln....

Bröllopsfesten hölls i en hyrd lokal och till välkomstdrinken bjöds vi på goda snittar, har tyvärr inga bilder på dessa men däremot varmrätten som bestod av italiensk buffe´,supergott!!!! Finaste maken och sötaste sonen....


Desserten, Småländsk ostkaka, som sig bör då bruden kommer från ostkusten med hemkokt jordgubbssylt och vispgrädde,GOTT!!!!


Me!


Le grand finale, Bröllopstårtan bestod av glasscheesecake, smarrigt värre!!!!

Nu är den här långhelgen över och vardagen tar vid imorgon bitti, men först lite kvalitetstid med maken i form av True blood säsong 3 och lite popcorn på det!
Ha en go´vecka, alla!
KRAM

1 kommentar:

Maria sa...

Vad roligt med bröllop i familjen! UNderbart väder har ju varit toppen också :)
Hoppas ni haft en go helg! Kram Maria
mariascollage.blogspot.com

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails