tisdag 8 maj 2012

Campadre

Denna shoppingklubb med reor på kända märkesvaror har jag varit medlem i ett ganska bra tag, men har aldrig funnits något jag verkligen velat ha eller så just den varan jag velat ha  varit slutsåld.
 Men idag  hade jag riktig tur! Har suktat efter Margrethe-skålar från Rosti Mepal och sist de var kampanj på dem fanns de inte i den färgen jag ville ha så då blev det inget köp, men idag så blev det ett litet klick där.
Snacka om tisdagstur! 36% rabatt var de på dem, så idag var turen på min sida när det gäller Campadre fynd, så skynda fynda!!!
Dock kommer min bättre äkta hälft smälla av då han tycker våra köksskåp är fyllda till bredden redan, jag ser det snarare som tillfälle att röja ut lite för att få plats med det nya :-)
Ser redan fram emot alla smarriga kakor, grädde  och allt annat gott man kan tillreda i dessa finingar.
Nu ska mellanmålet plockas bort och en tvätt slängas in, ledig dag imorgon och då är det inte lika lockande med tvätt, städ och plock så jag tar det idag istället.

KRAM
Bild:www.campadre.se

7 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Jättefina skålar, kram

Nazima sa...

Tackar! Känns som de kommer att vara välinvesterade, verkar som många är väldigt nöjda med dem. Fanns så många fina färger att välja mellan ochså!
Kram och
ha en trevlig kväll!

Emilias sa...

Campadre är toppen! Jag har köpte ett och annat därifrån :) Senast klickade vi hem en sån där kaffemaskin med kapslar!
Kram

Postadress Torslanda sa...

Jag är supernöjd med mina fina! Såg att de var på kampanj igen på Campadre. Bra fyndat!

Nazima sa...

Emilia: Ja,det finns en hel del fint och fynd ,men jag är nog för långsam,för det jag siktat in mig är oftast slutsålt,men idag hade jag tur!:-)
Hoppas dom har kampanj på kaffemaskin framöver, mannen är lite sugen på en sån (själv dricker jag inte kaffe, tyvärr)

Postadress Torslanda: Härligt att höra! Förresten var det snabb leverans när du beställde eller tog det tid innan du fick hem dem?

En helt vanlig mamma sa...

Har skålarna också i turkos, tyvärr har de aldrig den färgen! Men jag har Span på kampanjer som är på g;) kram

Nazima sa...

En helt vanlig mamma: Åh ,turkos är lite av en favvofärg,synd att dom inte har kampanj på dem i turkos.Förra gångde hade kampanj fanns de bara rött och svart,tror jag,så nu var det lite mer att välja på.Tack förresten för leveransen till svåger!Mannen hämtade det igårkväll och jag är supernöjd med mina inköp!Kramar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails