söndag 8 maj 2011

Värmebölja och vintips

Bild: http://www.freedigitalphotos.net/

Vilket fantastiskt väder vi haft idag! Som om detta inte är nog så verkar det lovande att värmen stannar ett tag, (om man får tro SMHI, då).
 För egen del får värmen stanna lääänge, hela långa sommaren ända fram tills september. Då får det gärna bli lite kyligare och höst igen.

Söndagens planer med fika/middag med svågern och blivande svägerskan omkullkastades tyvärr av ett havererat avloppssystem.Detta slitgörat tog större delen av söndagen.
Tur att man har en sån snäll pappa som kan "rycka ut" en söndag och hjälpa oss. Tack snälla pappa!!!! Vad hade vi gjort utan dig?!

När det är fortfarande ljummet ute på kvällen är det alltid mysigt att sitta ute på altanen med något  svalt och gott i glaset, right? Därför  måste jag bara få tipsa om Chill Out Rosé .
Otroligt lättdrucket och gott rosévin som passar till såväl kött som fisk eller bara som sällskapsdryck. Du hittar det på ett Systembolag nära dig :)
Ha en riktigt bra vecka, alla!
KRAM                                                              Bild : http://www.vinguiden.se/

3 kommentarer:

Små troll och kärlekar sa...

oj oj inte roligt:( hoppas att det nu har löst sig för er med avloppet. Kram

Bella sa...

Avloppsstrul låter inget vidare, skönt att ha en pappa som kan rycka ut och hjälpa till, hoppas problemet har löst sig nu.

Tack för din omtanke, har släppt kommentaren nu,, men den kändes så onödig och ogenomtänkt.

Hoppas du haft en bra start på veckan

Kramar Bella

Mamma Mia sa...

Hallojsan
Har du läst medelandet jag skickade på fb? Gå in och läs på bloggarna jag har i min bloggloista. Hoppas allt är bra med er.
Kramis Mamma Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails