torsdag 19 maj 2011

HJÄLP


Det börjar dra ihop sig för för bröllop i familjen. Makens ena bror ska gifta sig om några helger och våra barn har fått äran att vara brudnäbbar. A:s klänning är inköpt sedan länge och hänger i klädkammaren. Till henne behövs endast strumpbyxor och finskor. Hennes farmor ska dessutom sy en rosa bolero att ha  till.
Lille K behöver ochså ekiperas och hittills har jag hittat en vit finskjorta på KappAhl som han kan ha, men sedan hade jag tänkt en svart väst och svarta finbyxor, men frågan är vad man hittar det????
Någon som har tips och förslag?
Tack på förhand!

6 kommentarer:

Johi sa...

Finns det inte svarta byxor typ chinos på dom vanliga kedjorna? Vad har han för strl? Har dessvärre inga svarta byxor för dom E hade på vårt bröllop är använda och lite tvättblekta. Men jag har svart kritstrecksrandig väst och kravatt. Kram

Johi sa...

Fel, plastron heter det....

Nazima sa...

Hejsan!

Ska kolla på Lindex imorgon ochså, hann bara in på KappAhl igår.Han drar storlek 86-92 nu.
kramar

Skrållan sa...

Kolla Lindex, där köpte vi Teddys finbyxor. Du får gärna ta dem men ett problem, de är gråa, ganska mörkt gråa men inte svarta. Hör av dig i så fall!
Kram

En helt vanlig mamma sa...

letar ju själv, har hittat väldigt lite måste jag säga, så just nu är jag inne på ett par snygga chinos i denim på polarn och en skjorta. Men hittar du nått hojta!

Skrållan sa...

Vet inte vad det får kosta men linuslotta.se har ju lite tror jag.

Sen kan du kolla här http://www.littleprincess.se/shop/ finns även till pojk här

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails