söndag 13 februari 2011

Så var man där igen


leggings


turtles everywhere body


Egentligen har jag till viss del tröttnat på Meandi´s barnkläder, men idag föll det sig så att jag "hamnade" på kompisens party.
Trots att jag verkligen INTE tänkt köpa något alls till förmån för mitt Blingoparty framöver så föll jag visst dit ändå....
Till stora A blev det dom ljusrosa leggingsen  (se den översta bilden). Kommer bli super ihop med klänningen jag tänkt beställa från Blingo. Till lille K blev det denna bodyn med "sköldisar" på. Kommer bli finfin i vår sommar när det blir varmare ute.
Tack J för en trevlig stund med goda semlor!

I övrigt har denna dag gått i slappandets tecken. Igårkväll hade vi goá vännerna S & H och deras söttöser här på middag. Vi bjöd på "Kreolsk gryta" med ris och till dessert blev det chokladkaka med kokostoscatäcke, serverad med vispad grädde. Smarrigt värre!
 Sedan sov E över här för första gången. Det tisslades och tasslades från A:s rum och klockan var lååångt efter ordinarie läggdagstid när sessorna tillslut slocknade.

Nu blir det snart middag, har en gryta köttfärssås på storkok puttrandes på spisen.
Perfekt att frysa in i mindre lådor och ta fram och värma och servera med nykokt pasta i veckan då man måste få fram middagen på bordet på fem röda, eftersom barnen är både trötta och hungriga efter en lång dag på förskolan.
Ha en fortsatt vilsam söndag och mys riktigt ordentligt!
KRAM


1 kommentar:

Små troll och kärlekar sa...

Tack snälla ni för trevligt sällskap, god mat och för att Lilla E fick sova över. Hon är så lycklig:) Pratar redan om att hon ska göra det igen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails