lördag 18 december 2010

Förnya lite

Go´kväll
Har fastnat för Perlanlivings fina posters, denna blev min favorit. Nästan så man måste klicka hem den snart, eller iallafall efter Jul! Är så sugen på lite nytt i inredningväg att piffa upp huset med efter alla helgerna. Den här postern  i en svart ram skulle nog göra sig fin i vår vardagsrumsdel.
Vårt hem går i ek, svart och vitt. Rätt så mainstream, men vi gillar det. Uppblandat  någon accentfärg, tycker jag vi lyckats rätt så bra. Frågan är vilken accentfärg man ska satsa på i vår. Höstens gick i brunt/beige, men till våren är det ju roligare med en lite "klatschigare" färg.  Funderar lite på grönt, då det  dels är min favoritfärg och dels är en så härligt vårig färg.
Sitter och väntar på att maken ska komma ner efter att ha nattat A. Egentligen skulle våra goda vänner och grannar och deras barn kommit hit ikväll på  lite glöggmys, men deras yngste son hade åkt på magsjuka och det vill vi helst inte ha nu innan Jul. Inte annars heller:-)
Så vi får festa på godsakerna själva ikväll.4 kommentarer:

Jennie sa...

Hej Anna! Vilken fin poster, tycker jag absolut du ska köpa! Hade också satsat på grönt, det är såå fint! Vårt vardagsrum har mycket inslag av det!

God jul på er, massa kramar

En helt vanlig mamma sa...

hehhehehh, som vanlig gillar vi samma saker, har tänk på nått sånt i våran hall, men får se. Kan tipsa om att de har sånna plancher/tavlor hos Hortensia i stenungsund på innegatan.

Jag gillar också grönt på våren, men körde det förra och även lite i somras, så i vår ska jag satsa på nått annat, är inne på fuschia som jag tror passa 100 även hemma hos oss;-) Som går i svart vitt ek:-D

Nazima sa...

Jennie: Jag bara älskar er gröna matta ni har i ert vardagsrum...
Ni får ochså ha en riktigt skön Jul!
KRAM

Ulrika:Ja, det är nästan komiskt vad lika smak vi har. Fuschia lät väldigt snyggt det med! :-)
Tack för tipset, ska t. torget r elativt snart, så det måste jag kika på. Hortensia, är det den butiken mittemot MQ el. JC???
Kram på dig.

En helt vanlig mamma sa...

japp, du har helt rätt. Vid MQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails