måndag 22 november 2010

VAB

Så var det på´t igen, hann nätt och jämnt ta igenom oss helgen, så blev vi hemma igen från jobb och förskola.  Feber och hosta som inte ville ge med sig.
Gosetösen har åkt på Bronkit, tack och lov lyckades vi komma till jourcentralen igår och få pencillin utskrivet. Stackars skruttan.
Idag har maken varit hemma och imorgon är det min tur. Blir max 2 jobbdagar denna veckan om jag har tur.
 Är ledig både torsdag och fredag denna vecka så det känns som man är inne och"gästspelar" lite för att sedan gå hem igen. Egentligen ska jag väl inte klaga för vi har faktiskt hittills varit väl förskonade sjukdomar ända fram tills nu. Men efter denna omgång med bronkit och feber så hoppas vi alla att barnen (och även vi) får hålla oss friska till Jul. 
Därför efterlyser jag lite tips från er på roliga,kreativa aktiviteter som är av det lite stillsammare slaget, vad brukar ni andra pyssla med, med era barn när ni VABBAR????

4 kommentarer:

Mia sa...

Baka :)....Pepparkakor,lussekatter ocj julgodis är utmärkt att göra nu :)

Krya på busarna...

KRAM

Nazima sa...

Tack Mia, för tipsen, det var bra förslag, får nog bli nåt i den stilen idag.
kramar

En helt vanlig mamma sa...

skruttan då:-( Hoppas hon snart kryar på sig och vad vi gör när vi är hemma är mest att mysa framför tv:n eller målar. Nu är det ju ett tag sen jag vabbade sist;-)

kramkram

Postadress Torslanda sa...

Åh bronkit låter inte roligt - hoppas att hon mår hyfsat bra ändå. Pyssel på VABdagar blir det mycket av ...inte lätt alltid att aktivera en liten hängig. Vi brukar baka om lillskruttan orkar. Det brukar bli något oavancerat som muffins eller bara en pannkakssmet. Och så ritar vi och målar. Mängder.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails