fredag 19 mars 2010

Pasta Piemontese, avbokad lekdejt och andra helgplaner

Inatt väcktes vi av en hostig och snuvig liten Alida, som till råga på allt hade svårt att somna om, men lyckades med det tillslut.
Idag hade vi bokat in en playdate med en av Alidusens bästisar, och jag tvekade in i det längsta på om vi skulle ställa in.

Just som jag skulle ringa kära vän S för att "förvarna" om Alidas tillstånd, plingar mobilen till och hon meddelar att hon är sjuk och de kan inte komma.
Ja, ja likaså bra, även om Alida vart ledsen och besviken. Som kompensation ringde jag min mamma och frågade om hon vill komma hit vilket hon gärna gör, så har Alida ett besök av mormor att se fram emot iallafall.

Ikväll ska vi testa en för oss, ny pastarätt, Pasta Piemontese hittade receptet här för er som vill testa!
I helgen blir det kalas för vår minsta älskling som blir hela 1 år. Inte klokt vad tiden rinner iväg!
Tänkte bjuda på hemlagad pizza och till fikat blir det mandelmassesnäckor, moccarutor och gräddtårta som sig bör. Finns väl inget annat som andas så mycket kalas som just TÅRTA????
Bilder och även recept kommer framöver.
Hoppas ni alla får en riktigt mysig helg, trots regnadet, till trots. För egen del gör mig regnet inget, för då försvinner ju det vita snötecket och det äntligen kan bli vår!!!!!

2 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Åh, det ser gott ut! Du får berätta hur maten var!!

Nazima sa...

Det var jättesmarrigt, tycker definitivt ni ska testa det som en fredags- eller lördagsmysmiddag och drick gärna ett gott rödvin till, för det missade vi!!!!!
kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails