onsdag 18 november 2009

I goda vänners lag.....Vad är äkta vänskap för dig? För egen del är det mellan vänner som kanske inte ses eller hörs dagligen, men när man väl ses känns det som tiden stått stilla och man fortsätter där man avslutade sist.
Precis så är det med bästaste Johanna & Maria. Vi lärde känna varandra för sådär 7 år sedan när vi var en skvätt nervösa, blivande lärarstudenter. Och sedan dess har vi hållit ihop i vått och torrt,vilket även inkluderar en C-uppsats.
I lördags var det dags igen. Då var vi hemma hos Johanna på en mycket god middag. Knut fick i "vanlig" ordning hänga med på ett hörn då han fortfarande ammas en del.
Jag var så mätt och belåten att jag formligen rullade ner till bilen.
Tack tjejer för att jag fått lära känna er!!!!!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hej gumman. Vad fint du skrivit om oss :-) Tack själv för en supermysig kväll och tack för att jag fått lära känna dig med! Vi får ta och ses snart igen. Kanske killarna kan hänga på då med, vi kan väl se :-)Kram

Mamma Mia sa...

Halloj
Du trivs som fisken i vattnet med att vara mammaledig förstår jag. Fin blogg du har.
Den kurs kamrat Maria är väkdigt lik en tjej jag kände en gång som heter Mari och som utbildade sig ungefär när du gick utb. Konstigt att två personer kan vara så lika. Ha en mysig helg önskar Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails