måndag 6 januari 2014

GOTT NYTT INREDNINGSÅR!


Bild lånad från Blocket.
Underbar skänk i massiv ek, hade passat som hand i handske hemma hos oss!


Bild lånad härifrån!

Älskar ljusbollarna från Iris lights , de hade gjort sig så fina våra stora fönster i vardagsrummet.Bild lånad härifrån!

Bourgie-lampan från Kartells, har från att tyckt den varit ganska fin blivit tokkär, men priset är lite för högt så det får bli att spara ett bra tag om man ska unna sig denna.

Hejsan hej vänner!

Vet inte om det är så för er, men för mig betyder början på ett nytt år att inredningslustan går på högvarv. Ni, vet när man slängt ut julgranen, plockat ner alla julstjärnor och stakar och vi är inne i en årets tre mörkaste månader. Då brukar jag få stor lust avv fixa och dona hemma. Flytta om lampor, krukväxter, hänga upp andra gardiner, kanske shoppa någon ny liten kudde till soffan m.m.
När vi ändå är inne på belysning så jag ju som ni vet tokförälskat mig i de söta ljusbollarna från Iris lights. Tror nog den kan bli ett inköp av sådana nu framöver.

Något vi saknar är en ordentlig skänk. Behöver helt enkelt lite mer förvaringsytor då våra älskade Billy-hyllor (som vi köpte när vi bodde i lägenheten) inte slukar allt. 
Denna i massiv ek hade passat perfekt hemma hos oss, tokiga i ek som vi är!
En annan lampa som jag från att gillat litegrann blivit kär i är Kartells lampa Bourgie. Galet fin och gjort sig fin ovanpå ekskänken!


KRAM

3 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Ja den känslan finns fast jag har inte kunnat visualisera ännu. Förra året gjorde vi om sovrummet precis efter julhelgerna. Jag förstår dig precis.

Anonym sa...

Du vet ju vad jag tycker om bourgie ;) och ek... Och vad gäller kartellen är den värd att vänta på! Du kommer ALDRIG att tröttna;) kram

PS, pomp bokat till 3 mars;) återkommer😄

//U

Erika sa...

Kärade ned mig i denna kartelllampa och skulle precis slå till då jag såg att den även fanns i en flerfärgad variant som dessutom är nästan dubbelt så dyr! Kan fortfarande inte bestämma nig för vilken jag vill ha. Ha en fin vecka.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails