tisdag 22 maj 2012

Gratinerad falukorv under tomattäcke

Hej vardagsmiddag!

Slänger ut ett recept med falukorv i huvudrollen, som är perfekt när det gäller att få fram middagen på bordet i turbofart. Kanske inte mest den kulinarisk läckerheten, men helt klart gott och framförallt roligare än korv och makaroner.

Detta behövs  hursomhelst! Beräknat till 4 personer

400-600 g falukorv
 1 burk krossade tomater, gärna med ört- eller vitlökssmak
riven ost
Knorrs pasta och pizzakrydda
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj en ledfast form. Skär falukorven i skivor och lägg i formen. Häll på krossade tomater och strö över riven ost. Krydda med pasta-och pizzakryddan. Gratinera i ugnen i max 15 minuter. 
Servera med pasta, gärna pastasnäckor!





 

3 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Åh så gott det såg ut, tack för recept! Falukorv är ju en favorit här hemma kram

Nazima sa...

Varsågod! ja, falukorv tycks gå hem bland de flesta barn (och vuxna).Detta känns lite"roligare" än stekta falukorvsskivor med makaroner och ketchup som det annars ofta kan bli.
Kram

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Som sagt...falukorv är underskattat:-)

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails