måndag 5 mars 2012

Ego-lördag

      Go´kväll!

I helgen fick jag en riktigt lyxig EGO-lördag, som startade med ett frisörbesök på Salong 7781. Premiärbesök för min del. Har hört så mycket gott om denna salong av flera i min närhet.
 Av min underbara man fick jag ett presentkort på min födelsedag här som jAg passade på att utnyttja. Blev både klippning, färg och lite slingor.


Mitt nya, lite mer rödhåriga jag!


Lite flanerande på torget resulterade i  lite shopping i form av byxor till barnen på KappAhl - butiken där man ALDRIG handlar till ordinarie pris! 


Baggyjeans med mudd till lillprinsen och rosa jeggings till gosetösen...Inspirerad av denna  härliga bloggtjej tänker jag försöka hålla igen på shoppandet en aning, inte totalt köpstopp utan mer noga övervägande, "behöver jag detta? eller var inte detta väldigt onödigt?" osv. 
Älskar som de flesta av er vet shoppa kläder till mina barn och i lördags funderade jag en extra gång vad de behövde eller ej.
Slank in på inredningsbutiken och kom ut med servetter från Marimekko. Älskar deras  mönster och servetterna är underbara. Köpte på mig ett mindre lager när vi besökte Kosta outlet i somras, betydligt billigare än här, så denna gången blev det bara två paket.


Våriga servetter i cerise/rosa samt grönt/vitt/svart.


Nu väntar sängen för min del, börjar jobba redan 06:30!

KRAM OCH  GODNATT!

6 kommentarer:

Johi sa...

Lycka till! Du kommer greja det! Jag tycker redan att den goa känslan och lugnet börjar infinna sig. För min del behöver det bli ett mer markerat stopp. Är lite dålig på det där att få lov att köpa liiiite. ;-) Men jag håller tummarna för dig. Kram

Emilias sa...

Vad härligt med en riktig ego-dag. Det behöver man ibland :)
Kram

Små troll och kärlekar sa...

Hej!

Vad snyggt håret blev:-) Tycker du passar mycket bra i den röda färgen.

Kram

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Så vad tyckte du om 7781?!!? Du blev hur som helst GÖR FIN!!!!!

Kram

Nazima sa...

Tack för alla söta hälsningar och komplimanger. Det värmde! som sagt

Nazima sa...

...jag hoppas kunna dra ner på inpulsshoppingen och tänka efter lite mer. Jag
tyckte det var superbra salong 77881,kommer definitivt gå dit igen! Kram på er alla!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails